Användarvillkor

Bodil Fastigheter AB (org-nr. 559366-4047) (”Bodil”, ”vi”, ”oss”) är ett fastighetsbolag som tillhandahåller hyrköp och uthyrning av villor, radhus och äganderätter. Bodil erbjuder hyrköp för att underlätta för Bodils kunder att ta sig in på bostadsmarknaden.

Dessa användarvillkor gäller för Bodils tillhandahållande av webbplatsen bodil.se (”webbplatsen”).

Villkoren kan komma att uppdateras från tid till annan.

Immateriella rättigheter

På bodil.se finns innehåll som är skyddat av immaterialrättslig lagstiftning, såsom upphovsrätt. Användning i strid med dessa användarvillkor kan innebära intrång i Bodils eller Bodils licensgivares immateriella rättigheter och kan komma att beivras. Publicering, reproduktion, överföring eller förvaring av hela eller en del av innehållet på webbplatsen utan tillstånd av rättsinnehavaren är förbjudet, annat än för privat bruk.

Kommersiell eller systematisk användning av webbplatsen är inte tillåten och all användning av automatiserade tjänster såsom spindling, eller användning av robotar eller indexeringstekniker för att aggregera eller på annat sätt nyttja innehållet på webbplatsen är förbjudet.

Googles användarvillkor

Bodil använder Google Maps API för att hjälpa dig fylla i addresser när du ansöker om en bostad. Genom att använda tjänsten omfattas du av Googles användarvillkor.

Undrar du något?
Vi är här för att hjälpa dig

Vi förstår att det kan dyka upp frågor om hyrköp. Tveka inte att höra av dig om du undrar något eller läs mer nedan.